top of page

fre. 02. jul.

|

Monday Studio

OFF THE WALL . July Art Bash

The Group Expo of awesome artists!

Registration is Closed
See other events
OFF THE WALL . July Art Bash
OFF THE WALL . July Art Bash

time & location

02. jul. 2021, 14.00 – 18. jul. 2021, 18.00

Monday Studio, Matthæusgade 21, 1666 København, Denmark

about

Kom med, når vi fejre kunstens skabere og igen byder på en weekend med OFF THE WALL...

Du er inviteret med til 2 dages ART BASH med masser af hygge, solskin og lækkert at drikke - og selvfølgelig kunst i lange baner...

Sæt kryds i kalenderen Fredag d 2 og Lørdag d 3 juli og kom med når vi fejre kreativiteten. Vi er stolte over at byde på kunst af 7 af landets fedeste undergrundskunstnere.

Vi har bestilt solskin og sørger for at køleskabet er fyldt med øl og læskende drikke.  Fredag: Art Bash OPENING : 14-20  Lørdag: Art Bash HANGOUT: 12-18 Fredag byder på festivitas og lørdag vil alle kunstnerne være at møde til en sludder og hyggelige stunder.

- —

Har du ikke været med før? Så lær her lidt om Københavns fedeste kunstunivers...

OFF THE WALL er Monday Studios konceptuelle udstilling af undergrunds og up-coming kunst. Præsenteret som en gruppeudstilling byder OFF THE WALL på et alsidigt univers af nationale og internationale kunstneres værker af bedste skuffe.

I Monday Studio vil vi gøre kunst så tilgængelig som mulig for dig som beskuer. Derfor, ved udstillingen OFF THE WALL, har du mulighed for at tage kunsten ned af væggen og tage det med hjem med det samme. Hvorfor vente, spørger vi...?!

OFF THE WALL bryder således med den kontroversielle ide om kunstens repræsentation, da udstillingen allerede brydes ved at første billede der tages ned af væggen. Så vil du opleve det fulde af udstillingens samle magt og univers må du komme tidligt. Det kan være den allerede har ændret sig... first come first served, du ved 

— -

Vi glæder os til at se jer alle til en kodyl weekend i kunstens tegn

share this event

bottom of page