top of page

søn. 21. feb.

|

Monday Studio

(SOLD OUT) WORKSHOP LINOCUT . FEB . WITH EMIL UNDERBJERG

SOLD OUT! Er du nysgering på at lave lenoliumstryk? Så kom med til denne eftermiddags-workshop; en introduktion til linoleumstryk vi arbejder fra den første skitse til det færdige tryk - alt kun ved hjælp af nogle få simple værktøjer og teknikker.

Registration is Closed
See other events
(SOLD OUT) WORKSHOP LINOCUT . FEB . WITH EMIL UNDERBJERG
(SOLD OUT) WORKSHOP LINOCUT . FEB . WITH EMIL UNDERBJERG

time & location

21. feb. 2021, 13.00 – 17.00

Monday Studio, Matthæusgade 21, 1666 København, Denmark

Guests

about

Er du nysgering på at lave lenoliumstryk?

Så kom med til denne eftermiddags-workshop; en introduktion til linoleumstryk hvor du vil få hjælp og undervisning til hele forløbet fra den første skitse til det færdige tryk - alt kun ved hjælp af nogle få simple værktøjer og teknikker. Det er lige meget om du har prøvet at lave linoleumstryk før, om du kender til tekniken men ikke ved hvor du skal starte, om du bare er nysgerrig eller om du vil prøve kræfter med noget nyt, så er denne workshop for dig.

Du vil få undervisning i alle de forskellige skridt i processen og du kan efter dagens workshop gå hjem med dit helt eget linoleumstryk og færdighederne til at lave nye tryk, hjemme hos dig selv.  Om du vil lave abstrakte former, blomster, portrætter, landskaber eller selv hvis du ikke aner hvad du vil lave så kan du få hjælp og inspiration til dit eget linoleumstryk.

Din underviser, Emil Underbjerg, er selvlært kunstner, grafiker og musiker. Han laver linoleumstryk, malerier, tegninger og digitale værker, hvori han undersøger et væld af motiver, alt sammen i hans karakteristiske konstrastfulde stil. alt fra blomster til black metal, ornamenterede gravstene, landskaber, figuer og abstrakte elementer, sættes sammen til samlede kompositioner.

Workshoppen.

Varighed: 4 timer.

Pladser: 6.

Underviser: Emil Underbjerg.

Det er med i pakken!

- Lån af værktøjer.

- 2 lenoliumsplader (du kan tage med hjem).

- Papir til tryk, tilsvarende 4-6 tryk

- Maling til tryk, tilsvarende 4-6 tryk

samt, kaffe og te er inkl. i prisen.

Tilmeld dig nu og kom med til en eftermiddag i kreativitetens tegn...

tickets

  • En plads

    I billetten findes alt hvad du skal bruge til at lave linocut.

    300,00 kr.
    Sold Out

This event is sold out

share this event

bottom of page