top of page
workspace kunstleje _1222_1

Kunsten at drive en
inspirerende virksomhed

Lej kunst til udsmykning af kontor og fællesområder

Et kreativt og inspirerende arbejdsmiljø er vigtig når det handler om at drive en sund virksomhed - det ved vi vist alle på forhånd.

 

Ny kunst er et unikt værktøj, der foruden at kunne behage øjet, kan bruges til at styrke firmaets visuelle identitet. Det kan fungere som inspiration og give ny energi til en mere kreativ og alsidig arbejdsplads. Ny kunst på væggene giver samtidig et velfortjent pusterum til en travl hverdag, for kunsten skaber gode rammer at arbejde i - og det er netop kunst vi kan være jer behjælpelige med!

Monday Studio tilbyder at udsmykke jeres fysiske rammer med kunsten fra vores alsidige katalog, med udskiftning af værkerne hver 3. måned. 

workspace kunstleje _1

Konceptet er simpelt!

Vi tilbyder kunst på abonnement, hvor vi hænger værker fra vores katalog på jeres vægge. Med mere end 500 værker fra både den lokale, nationale og internationale kunstscene, har vi helt sikkert noget der passer jer. 

Vi skaber en totalløsning, hvor I blot skal beslutte antal værker, stil og placering - herfra klarer vi resten. Med kvartalsvis udskiftning sikrer vi en inspirerende, unik, nuanceret og bekvem løsning der skaber et sundt arbejdsrum.

 

Lej kunsten:

Kun 100 kr. pr. værk

Vi tilbyder...

- et bredt udvalg af unikke kunstværker.

- en totalløsning, vi klarer den fra A-Z.
- løbende udskiftning hver 3. måned.

- let gennemskuelige priser.

- 15% rabat ved køb af værker.

- eksklusive personalegoder.

web kunstleje butiksrum_1
lej kunsten

Hvem vi er...

Monday Studio er et galleri og kunstbutik i hjertet af Vesterbro i København. Med fokus på den danske såvel som internationale upcoming kunstscene kan vi bryste os af, at tilbyde ny kunst som ingen anden aktør i Danmark. Med mere end 60 kunstnere i folden kan vi opsætte en helt særlig sammmensætning af kunstinstallationer lige efter jeres behov.

Med en vision om, at udbrede kunstens mangfoldighed og præsentere samtidens endnu ofte usete kunst for menig mand, arbejder vi for at gøre kunsten til dagligdag, i øjenhøjde med jeres kollegaer og besøgende. 

Vi vil give jer den bedste oplevelse af rummet, og arbejder derfor fortrinsvis med salon-ophæng (multipla af rammer i formation) hvor vi hovedsageligt præsenterer værker i rammestørrelser mellem A4 & A2. Således sikre vi en alsidig og altfavnende installation af kunstværkerne. 

web kunstleje foran butikken _1

Priser der til at forstå.

Det behøver ikke at være dyrt at have god smag i kunst...

Vi har undladt alle overflødige gebyrer og administrationsudgifter og tilbyder nu et gennemskueligt abonnement.

lej priser

Lej kunst for kun 100 kr pr værk!

inkl. rammer & montering.

Eks. koster 10 værker 1.000kr pr. mdr

Årlig betaling 12.000kr. 

Kørsel*

2-8km · 100kr.

9-20km · 200kr.

21-100km · 350kr.

101+km · 1.000kr.

Ovenstående priser er eksklusiv moms og forudsætter kvartalsvis udskift af værker, samt årlig faktura-betaling. Tilbuddet gælder et minimum på 10 værker i leje pr. adresse. Alle priser gælder kun levering indenfor Danmarks grænse. 

 

* Afstand og pris beregnes efter Monday Studios fysiske lokaler, Matthæusgade 21, 1666 København V. Prisen er pågældende pr. levering / udskift af værker. 

Sammen støtter
vi kunsten

Samtidigt med at I gør noget godt for jer selv, gør I også noget godt for kulturen.

Når I lejer kunst gennem Monday Studio, er I med til at støtte kunstneren bag hvert enkelt værk I har hængende. Af hver en krone I betaler for værkerne, honorerer vi kunstneren med minimum 15% som tak for lån.

Image by Frankie Cordoba
lej fordele

Medarbejder fordele 

Foruden den skønne kunst vi hænger på jeres vægge, vil vi, gennem denne ordning, tilbyde jer en medarbejderrabat på alt i vores butik; 15% på al kunst, rammer og tøj samt bøger og mindre udgivelser.

 

Det eneste jeres medarbejdere skal gøre, når de besøger butikken er, at meddele at de arbejder hos jer. Så trækker vi procenterne fra deres køb!

Skal I være med?

Ønsker I at blive en del af vores lejeordning,

så send os en mail med emnet "kunstleje".

Oplys hertil virksomhedens navn, adresse og kontaktperson; navn, telefon & mail. Så følger vi op.

Et besøg på kontoret.​

Vi starter vores samarbejde med et møde, hvor vi sammen kan finde ud af jeres behov for ny kunst. Desuden finder vi sammen en visuel profil i kunsten, der passer til jer. Har I allerede en plan, kører vi blot efter den.

 

Vi kommer med kunsten.

Når vi har klarlagt hvilken kunstnerisk profil der passer til jer, pakker vi alt det fornødne og kommer og installerer kunsten i rammer på jeres udvalgte vægge. Ønsker I selv at installere billederne, er I selvfølgelig velkommen til det. Vi leverer uanset.

 

Vi kommer igen og igen.

Efter den valgte opsætning først er installeret, skal I ikke bekymre jer om andet. Vi kommer forbi efter aftale og udskifter kunsten valgt efter jeres profil.

lej kontakt

Har I spørgsmål, før I beslutter jer, skal I altid være velkommen til at skrive os en mail eller ringe til jeres kontaktperson, som er Jakob Hindhede på telefon +45 30 13 05 73 eller mail hello@artmonday.net.

Hertil kan I også booke et møde, hvis I ønsker at vi kigger forbi lokalerne med friske øjne.

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer

bottom of page