A42EF678-0BBC-4365-B74C-4ACDB6781AB1.JPG

AT LEJE KUNST

Monday Studio byder velkommen, og giver jer nu muligheden for at leje vores kunst. Vi tilbyder jer at få ny værker på væggene hver 3 måned - til gælde for jeres medarbejdere, jeres besøgende og jer selv; dette næsten uden at I skal løfte en finger...

 

Monday Studio tilbyder virksomheder, i og omkring København, at få ny kunst på væggen, med værker fra den spirende kunstscene, dansk såvel internationalt. Og vi kan bryste os med at tilbyde kunst ikke alle har, til en pris der er til at forstå og af særskilt høj kvalitet. 

Igennem vores simple lejeordning tilbyder vi jer her, at få ny kunst på væggene hver 3 måned, i et omfang der passer netop jer. Er det foyeren, kontoret eller frokoststuen I ønsker dekoreret? Er det 5, 50 eller 100 værker der skal til? Vi er her for jer...

Fordelene ved aktivt at bruge kunst på arbejdspladsen er lette at finde, og kontoret skal jo indrettes alligevel. 

Kunsten er med til at skabe og forme et billede af virksomhedens værdier. Ved aktivt at bruge kunst som indikator på jeres profil, kan I demonstrere de kvaliteter der adskiller jer fra jeres konkurrenter, og dermed give virksomheden en forretningsfordel; at I er en kultiveret organisation.

Kunsten er på flere niveauer ligeså med til at skabe jeres visuelle identitet(!) så hvad end det handler om at projektere miljøet på arbejdspladsen igennem inspirerende billeder, eller at et image i ønsker at forny igennem en alsidig kreativ stil, vil kunst altid være med til at fremme jer fremtoning.

 

Det lønner sig desuden at holde medarbejderne tilfredse og motiverede. Kunsten humaniserer jeres arbejdsmiljø og påvirker medarbejderes liv og aktiviteter - det er såre simpelt med til at skabe et stimulerende og mere behageligt rum at bevæge sig - og være i.  

Kunst reducere stress, samt øger det kreativiteten og produktiviteten; altså kan kunsten puste liv i medarbejdernes engagement, udvide deres forståelse af mangfoldighed, samt tilskyndes til alsidige diskussioner.

I Monday Studio gør vi en dyd ud af at finde det bedste kunst-match til jer og jeres visuelle profil - og med et hold på 55+ kunstnere, indenfor alt fra pen-tegninger og collager til fotografiske fortællinger og malerier, er vi sikre på altid at kunne byde ind med noget der passer jer. 

Kort fortalt...

Vi vil give jer oplevelsen af ny og interessant kunst i jeres virke, med periodisk udskiftning af kunsten efter jeres valg. Igennem vores lejeordning, med priser helt ned til 750kr pr. måneden, vil vi hjælpe jer med at skabe et inspirerende miljø for alle at arbejde i. 

For ikke at belaste jeres dagelige virke, sørger vi selvfølgelig for ophæng og den løbende udskiftning af kunsten. Vi påtager vi os anvaret om den kunstneriske dekoration, og vi går først når alt spiller 100%. 

Vi arbejder til dagligt med salonophæng, "in house" såvel ude, hvorfor vi med sikkerhed kan være jer behjælpelige med en inspirerende profilering og indretning i virksomheden. Af samme grund arbejder vi hovedsageligt med værker mellem 21x30cm - 50x70cm, for således at kunne byde ind med et inspirerende, alsidigt og omsluttende line-up af kunstværker. 

baggrund _1.jpg

PRISER

Vi ønsker at gøre det så simpelt for jer som muligt , og vi har derfor lavet en lejeordning der er let at forstå. Vi arbejder selvfølgelig uden skjulte gebyrer, ingen dikkedarer - plain and simple.

 

Prislisten:

5+ værker á 150dkk pr stk. 

eksempel 7 værker = 1.050dkk pr måned. 

 

10+ værker á 130dkk pr stk.

eksempel 12 værker = 1.560dkk pr måned.

15+ værker á 120dkk pr stk. 

eksempel 22 værker = 2.640dkk pr måned.

Book et møde.

 

 

Ved at leje kunst fra Monday Studio er I med til at støtte kunsteren bag værket. Af hvad I betaler går 20% ubeskåret videre til kunstneren. 

Alle ovenstående priser er eksklusiv moms, men inklusiv rammer, levering og standart montering. Priserne forudsætter udskiftning af værker hver 3. måned, med samlet kvartalsfakturering førend første ophæng. Priserne er gældende værker med størrelser fra 21x30cm til 50x70cm. Hvis i ønsker alternative størrelser til ophæng kan ændringer i prisen forekomme. 

 

MEDARBEJDER FORDELE

Foruden den egentlige kunst I får til udsmykning i virksomheden, tilbyder vi, i forbindelse med dette samarbejde, yderlige fordele for jer og jeres medarbejdere. 

 

Det er jo vigtigt at værdsætte sine ansatte og til tider forkæle dem en smule... Derfor kan I igennem denne aftale tilbyde alle i virksomheden som følge: 

I Monday Studio på Vesterbro kan alle ansatte nyde godt af 15% på alt i butikken, såvel på webshoppen, samt tilbyder vi rabatter på udvalgte workshops og betalte events der finder sted i Monday Studio.

Ønsker i at forkæle jeres medarbejderne med gaver, eksempelvis til jul eller andre højtider, kan I ligeså opnå 20% rabat på alle køb over 4.000kr. 

 

baggrund _2.jpg
KONTAKT OS 

Tak for jeres interesse. I vil høre fra os snarest.

 
_edited.jpg
  • Facebook
  • Instagram
cart (0)‏