top of page

SPONSOR (DK)

Monday Studio inviterer til at være sponsor for den danske samtidskunst scene, af vækstlaget og den spirende upcoming kunstners gøren og ansigt udadtil. 

 

Som sponsor er i med til at virkeliggøre den unge kunstners drøm om, at blive set og taget imod i den virkelige verden. 

 

Det kan være svært som kunstner at træde ind i den til tider indspiste kunst og kulturverden, og netop derfor har vi startet Monday Studio - en platform for kunstnere at arbejde og skabe netværk igennem, direkte til beskueren og den omliggende kunstverden. 

 

Som tak for jeres sponsorat tilbyder vi jer blandt andet, at få kunst i virksomheden, til glæde og gavn for jeres ansatte og jeres besøgende. Læs mere herom nedenfor. 

monday studio gallery art wall underground artist dansk kunst 001_edited

MONDAY STUDIO

Monday Studio er sat i verden for at fremme den danske visuelle kunstscene. Med fokus på de upcoming og vækstlagets aktører præsenterer Monday Studio en bred skare af dygtige ildsjæle, alle med for øje at inspirere til yderlig kreativitet og skabe gode og store oplevelser. 

 

Som en hybrid af et galleri og showroom for kunstnerne at agerer igennem, byder Monday Studio på kunst, bøger og nye designs fra bedste skuffe. Som sponsor er i med til at realisere de forskellige kunstneres rejse ud i verden, til publikum og kunstverdenen.  

 

Monday Studio afvikler årligt mellem 10-18 events, heriblandt solo- og gruppeudstillinger, bog-launches, samtale saloner og meget herimellem. Som sponsor er i med til at lade vores platform gro, til yderligt at kunne huse dygtige kunstnere og brede deres budskab til befolkningen, igennem events. 

VÆLG EN LØSNING

Som tak for jeres tro på og finansielle støtte til kunstens verden har vi sammensat et sæt fordelespakker i kan vælge imellem, såvel vælge hvor stort i ønsker at støtte vores færd med. Ønsker i en yderligt skræddersyet løsning er vi selvfølgelig altid friske på en snak herom. 

THE MINOR 

Med et sponsorat på 20.000kr får i

-  15 værker til udsmykning i virksomheden. 

-  for 1.500kr værdi af inspirerende publikationer. 

-  15% rabat til jeres medarbejdere i vores butik  

THE MAJOR 

Med et sponsorat på 35.000kr får i

-  25 værker til udsmykning i virksomheden. 

-  for 2.500kr værdi af inspirerende publikationer. 

-  15% rabat til jeres medarbejdere i vores butik  

-  Særskilt adgang til kunst og oplevelser ved udstillinger i Monday Studio. ​

THE GRAND 

Med et sponsorat på 55.000kr får i

-  35 værker til udsmykning i virksomheden. 

-  for 4.500kr værdi af inspirerende publikationer. 

-  15% rabat til jeres medarbejdere i vores butik  

-  Særskilt adgang til kunst og oplevelser ved udstillinger i Monday Studio. ​

GALORE 

Med et sponsorat på 85.000kr får i

-  45 værker til udsmykning i virksomheden. 

-  for 8.500kr værdi af inspirerende publikationer. 

-  15% rabat til jeres medarbejdere i vores butik  

-  Særskilt adgang til kunst og oplevelser ved udstillinger i Monday Studio. ​

For andre eller større sponsorpakkeløsninger moduleres denne aftale efter jeres ønsker og behov. 

 

Alt kunst der udsmykkes i virksomheden kan udskiftes hver 4 måned i virksomheder på Sjælland og hver 6 måned på Fyn og i Jylland. Udstillingerne i virksomheden vil findes i 12 måneder pr sponsorat tildelt Art Monday. Kunsten kommer i ramme, og Art Monday er behjælpelige med ophæng, placering af værkerne, transport mv. Ønskes yderligt udskiftning end ovenstående tilbydes dette ligeså mod tillæg af betaling. 

Alle ovenstående sponsoraters beløb er eksklusiv moms. Sponsorater vil afvikles pr regulær fakturering igennem Art Monday. 

IKKE BARE VARM LUFT

Vi gør en dyd ud af at fordele og anvende alle sponsoraters tillæg i vores samlede virke og altid for kunstners bedste - vi arbejder efter at være gennemsigtige omkring hvordan jeres støtte bruges.

Hvad er det egentligt at i støtter? 

Af kunsten vi præsenterer i jeres og andres virksomhed, tildeler vi løbende procenter af vores samlede sponsoratpulje direkte til kunstnerne repræsenteret. 

Med en fælles mission om at brede historien om kunstnerne ud til befolkningen investerer vi stort i markedsføringen herom, heriblandt til både events og kunstnernes daglige gang i kunstverdenen. 

bottom of page