top of page

fre. 12. jan.

|

Monday Studio

ENIGMA FLUX . the underground art exhibition

Vi præsenterer med ENIGMA FLUX en gruppeudstilling med nogle af de sejeste kreative ildsjæle vi huser. Byd velkommen til Louise Dupond, Rose Mai Pedersen, Kærtbarn, Johanne pi, Casper Verdier & Anna Kott.

Registration is closed
See other events
ENIGMA FLUX . the underground art exhibition
ENIGMA FLUX . the underground art exhibition

time & location

12. jan. 2024, 16.00 – 13. jan. 2024, 16.00

Monday Studio , Matthæusgade 21, 1666 København, Denmark

Guests

about

ENIGMA FLUX - en uformel hyldest til den spirende kunst der findes omkring os.

Monday Studio er glade for igen at kunne byde dig velkommen til en weekend med festivitas, hvor vi til gruppeudstillingen ENIGMA FLUX fejre kunstens mange spirende skabere. Lad os nyde hinandens selskab, drikke en kold fra køleren og gå på opdagelse i hvad rør sig i verden og på væggene derhjemme..

Vi præsenterer med ENIGMA FLUX en gruppeudstilling med nogle af de sejeste kreative ildsjæle vi kender.

I et mix af alt fra malerier til tryk og prints byder vi denne gang velkommen til årets første line-up:

Johanne pi ( Se Mere )

Louise Dupond  ( Se Mere )

Kærtbarn ( Se Mere )

Anna Kott ( Se Mere )

Casper Verdier ( Se Mere )

Rose Mai Pedersen ( Se Mere )

I løbet af dagene vil kunstnerne selvfølgelig være at finde i Monday Studio og vise deres dejlige værker frem.

Enigma Flux: Kunstens Mystik og Bevægelse

Med udstillingen udforsker vi undegrundskunstens mysterium og dynamik.

Hver kunstners værk fungerer i sammenhæng som et gådefuldt puslespil, der inviterer dig til at afdække skjulte betydninger. "Enigma" repræsenterer en fortælling, der venter på at blive afsløret, og som udfordrer dine opfattelser.

Samtidig tager vi dig med på en rejse gennem "Flux," hvor kunsten ikke er statisk, men konstant i bevægelse. Hvert billede, collage, maleri og tryk udtrykker sig i en evigt skiftende strøm af kreativitet. "Flux" betyder, at du ikke blot ser, men oplever den kontinuerlige udvikling og variation i kunstnerens landskaber.

"Enigma Flux" forener det gådefulde og dynamiske og inviterer dig til at dykke ned i samtidskunstens evigt skiftende univers.

Lad dig forføre af mysteriet og skønheden i kunstens flydende vision.

Hver udstilling præsenterer værker skabt af 5-7 kunstnere, der specialiserer sig i visuelle medier som bl.a. fotografi, collager, malerier og grafik, og udfolder sig gennem unikke perspektiver fra kunstnernes forskelligartede kreative sind. Denne løbende serie inviterer kunstentusiaster til at udforske gådefulde strømme og dynamiske landskaber, der former en fængslende fortælling, som transcenderer traditionelle grænser.

BAREN ER ÅBEN!

Køleskabet er fyldt til randen... Ja, spækket med øl og sodavand fra vores gode venner ved Hancock, og med vinflaskerne fulde kan vi helt sikkert byde på en god og læskende omgang. Og for at starte løjerne har vi jo åben/gratis bar Fredag kl. 16-18! Det en god start på weekenden.

THE OPENINGE PARTY

Kom til høstligt gensyn med galleriets venner d 12 januar  – tag danseskoene på og tag endelig nogen med, du kender, til en weekend med kunst, hyggelige stunder og behageligt selskab..

Weekendens udvidede åbningstider:  Fredag: 16-21 Lørdag: 12-17

Vi ser frem til, endnu engang, at sige hej til dig og dine venner

share this event

bottom of page