top of page

tors. 04. nov.

|

Monday Studio

NYMPHS - Expo + Zine Release

Registration is Closed
See other events
NYMPHS - Expo + Zine Release
NYMPHS - Expo + Zine Release

time & location

04. nov. 2021, 17.00

Monday Studio, Matthæusgade 21, 1666 København, Denmark

Guests

about

Vi er stolte over at kunne præsentere dig for zine udgivelsen med tilhørende udstilling NYMPHS vol. 1, der præsenterer de 6 kunstnere Nadia Von Rikka, Monica Hee Eun, Behrouz Bigdeli, Anders Dalhøj, Lone Mørch & Mads Hofmann.

Vi går i kødet på den underspillede erotiske kunst og beskuer, med serien Nymphs vol.1,  en sensuel visuel kunstfortælling, belyst gennem en lystig symbiose af malerier, collage og fotokunst.

Nymphs portrætterer nutidens mytologisk amourøse fortællinger. Den jomfruelige ynde. Naturens feminine skaben. En fuldstændig metamorfose, perspektiveret i samtidens guddommelige ungdom. En symfoni af kærlighed, lidenskab og begær.

Et kunst zine!

Nymphs vol. 1 er et 28 siders kunst zine, der i alt sin pragt præsenterer de 6 kunstneres individuelle fortolkning af det kødlige…

En udstilling!

Vi breder vingerne og præsenterer en udstilling med mere 32 værker i lokalerne i Monday Studio. Her kan du gå på opdagelse i de 6 kunstneres værker der byder på alt fra fine art kunstprint til håndmalede skateboards.

En Talk!

Vi kan med stor glæde præsentere weekendens art talk, hvor du kan opleve mødet mellem de 2 fotografer Anders Dalhøj og Lone Mørch. Her graver vi under værkerne og taler om fotografiets virke, den evigt sensuelle undertone og hvad det er der fanger dem i at portrætterer mennesket. 

Talk finder sted lørdag d 6 november 2021 !

Kom med, torsdag d 4 november, når vi åbner dørene til fortællingen om Nymphs !

Dørene er åbne 17-21

udstillingsperiode: 4/11 - 30/11 2021

Monday Studio 

Matthæusgade 21 

1666 København V

share this event

bottom of page