top of page

tors. 02. dec.

|

Monday Studio

STATE OF MATTER - Expo + Zine Release

Registration is Closed
See other events
STATE OF MATTER - Expo + Zine Release
STATE OF MATTER - Expo + Zine Release

time & location

02. dec. 2021, 17.00 – 21.00

Monday Studio, Matthæusgade 21, 1666 København, Denmark

about

Vi er stolte over at kunne præsentere dig for zine udgivelsen med tilhørende udstilling STATE OF MATTER vol. 1, der præsenterer 6 kunstnere . 

Line-Up præsenteres TBA. 

State of Matter er samtidens fortællingen om kosmos. Et ornamenteret spil, anskuet i behørig afstand mellem det endegyldige rum og nihil momentum. Med State of Matter vol.1 sætter vi spot livets eksistens og anskuer universets uendelige gåder, alt gennem kunstens mangfoldige ildsjæle. Som udstilling, bestående af værker fra 6 kunstnere, iscenesættes State of Matter som “en tilstand af universets masse” - et stillestående øjebliksbillede af hvad kunstneren følte med det sidste strøg på lærredet og sagde; “nu er det færdigt”. Et kaos og det endelige - et fuldendt tilsat moment, perspektiveret gennem kunsten mangfoldige ungdom. Historien State of Matter skabes i en symbiose af malerier, tryk og fotokunst, iscenesat som et verdensrum for massernes tilstande i et øjeblik.

Et kunst zine!

State of Matter vol. 1 er et 28 siders kunst zine, der i alt sin pragt præsenterer de 6 kunstneres individuelle fortolkning af hvad vi forstår ved 'Matter'.

En udstilling!

Vi breder vingerne og præsenterer en udstilling med mere 30 værker i lokalerne i Monday Studio. Her kan du gå på opdagelse i de 6 kunstneres værker. 

En Talk!

TBA.

Kom med, torsdag d 2 december, når vi åbner dørene til fortællingen om State Of Matter !

Dørene er åbne 17-21

udstillingsperiode: 2/12 - 23/12 2021

Monday Studio 

Matthæusgade 21 

1666 København V

share this event

bottom of page