top of page

tors. 01. dec.

|

Monday Studio

THE MATTER . Off The Wall - a group exhibition

an exhibition starring only awesome

Registration is closed
See other events
THE MATTER . Off The Wall - a group exhibition
THE MATTER . Off The Wall - a group exhibition

time & location

01. dec. 2022, 16.00

Monday Studio, Matthæusgade 21, 1666 København, Denmark

about

Monday Studio er glade for igen at kunne byde dig velkommen til en weekend med kunsten og festivitas i fokus, når vi til “Off The Wall - The Matter ” fejrer kunstens mange kreatører - en uformel hyldest til den spirende kunst og kreativiteten der findes omkring os.

Vi åbner dørene til “The Matter” Torsdag d. 01/12 kl 16.00

Hvad er der under overfladen af vores eksistens? Hvad er den lim som holder atomerne af vores fysiske verden samme? Videnskabsfolk har i århundreder været nysgerrige om de spørgsmål, og har endnu ikke nået til en konklusion. I denne udstilling gør vi vores ypperste for at nå emnet lidt nærmere gennem kunstens blik.

Kunstner Line-Up 

T.B.A

“The Matter” udforsker hvad der sammensætningen af den ikke-fysiske verden kunne være, og hvad der ligger bagved den åbenlyse realitet som vi befinder os i. Udstillingen er en rejse ind i det metafysiske og abstrakte rige, og de usynlige tråde der binder os sammen med alt andet. Det fremstiller spørgsmålet: “Hvad tror du at der får os til at hænge sammen som væsener?”. Måske vil du endda gå fra udstillingen og have fundet ud af med dig selv om vi består af mørkt stof eller lyst stof.

DJ fAulE aUgen svinger dagens musik tema og byder på playlister af bedste skuffe.

Vinen, samt læskende drikke fra Fuglsang & Frits Kola er sat i køleren - det er cheap as f*ck prices - no need to bring your own!

HVORNÅR OG HVOR?

Torsdag d. 01/12 2022

Dørene åbner kl 16

Monday Studio

Matthæusgade 21

Så tag din bedste ven under armen, på med hurtig skoen og kig forbi til en weekend med kunst, hyggelige stunder og behageligt selskab.

Weekendens åbningstider:

Fredag: 12-18

Lørdag: 12-16

Vi ser frem til endnu engang at sige hej til dig og dine venner!

share this event

bottom of page