top of page

tors. 03. nov.

|

Monday Studio

EVERYDAY SPECTACLE . Off The Wall - a group expo

an exhibition starring only awesome artists

Registration is closed
See other events
EVERYDAY SPECTACLE . Off The Wall - a group expo
EVERYDAY SPECTACLE . Off The Wall - a group expo

time & location

03. nov. 2022, 16.00

Monday Studio, Matthæusgade 21, 1666 København, Denmark

about

Monday Studio er glade for endnu en gang at kunne byde dig velkommen til en weekend med kunsten og festivitas i centrum, når vi til “Off The Wall - Everyday Spectacle” fejre kunstens mange kreatører - en uformel hyldest til den spirende kunst og kreativitet der findes omkring os.

Vi åbner dørene til Everyday Spectacle Torsdag d. 03/11 kl 16.00

Duften af morgenkaffe fylder luften, og de underspillede lyde fra verden udenfor vinduet af hvert eneste hus, lejlighed, hotel og bygning borer sig ind i øregangen på beboerne, kun for at gå ubemærket hen. De ting der sker omkring os hver eneste dag, de ting man måske ikke længere lægger mærke til og som kommer til flyde ud i tidens abstrakte koncept, er emnet for “Everyday Spectacle”.

Kunstner Line-Up 

T.B.A

Udstillingen sætter hverdagslivet under luppen, og minder dig om at vi lever vores liv midt i ét stort spektakel. De snoede gange i hjernen er designet til at glemme de ting der sker for os om og om igen, og kunstværkerne indenfor dette tema legemliggøre de detaljer i vores omgivelser som vi ellers ikke ville bide mærke i.

Everyday Spectacle er en blid påmindelse om at kigge op på himlen engang imellem, blive opmærksom på hvordan mønsteret på din bedstemors dækkeservietter passer perfekt sammen med bestikket, og tage en dyb indånding af den søde, søde dunst af friskkværnet kaffe.

DJ fAulE aUgen svinger dagens musik tema og byder på playlister af bedste skuffe…

Vinen, samt læskende drikke fra syddanske Fuglsang & tyske Fritz Kola er sat i køleren - det er cheap as f*ck prices… no need to bring your own!

HVORNÅR OG HVOR?

Torsdag D 03/11 2022

Dørene åbner kl 16

Monday Studio

Matthæusgade 21

Tag din bedste ven under armen, på med hurtig skoen og kig forbi til en weekend med kunst, hyggelige stunder og behageligt selskab..

Weekendens åbningstider:

Fredag: 12-18

Lørdag: 12-16

Vi ser frem til, endnu engang, at sige hej til dig og dine venner

share this event

bottom of page